Her name is Tigelle

If you are aware of the latest trends in fashion you have probably heard of Tigelle, the brand new shop for sensual and sexy lingerie. Started by famous blogger / Instagram model Josefine Forsberg together with the entrepreneur behind names such as Katsumi and Feminint.

The site Tigelle.com/start launched just a few weeks ago and is already the talk of many other popular names on the Internet. 
The shop's seöection of products is focused on giving the wearer an intimate and sexy feel that inspires confidence that exudes into your everyday life. The lingerie is youthful and exciting and in touch with what the current trends look like. 

So do what many others are doing, and check out the website right now.

Starta eget

Har du varit inne på att börja driva verksamhet på nätet? Du är i gott sällskap då detta har blivit någonting allt vanligare. I dagsläget krävs sällan några egentliga juridiska svårigheter för att komma igång. Man kan som hobbyverksamhet enkelt genomföra de första testerna för att se vilka idéer man skall gå vidare med och vilka man bör släppa. När det gäller handel och återförsäljning har två stora trender visat sig intressanta. Vi går här igenom dessa kortfattat och för ytterligare information kan vi hänvisa till alternativreklam.se.

Tradera och blocket

Auktioner har fått ett uppsving som inte går att jämföra med någonting annat. Det som tidigare genomfördes vid marknader och i auktionskontor har nu blivit någonting allmänt utbrett. Flera är de som gör en extra intäkt via tradera, blocket och liknande sidor på nätet. Privatimport av varor har kommit att bli någonting utbrett varför allt fler försändelser går från Kina till Sverige dagligen. De kronor som kan läggas i mellanskillnad adderar snabbt ihop en nätt summa för den med kreativitet och näsa för trender.

Webbutiker

I kölvattnet av de många och gratis CMS som finns att välja bland, har åtskilliga webbutiker växt fram. Resultatet är att man kan hitta det mesta som tänkas kan i nischade butiker på nätet. Vissa av dessa går vidare till att bli stora företag medan andra håller sig kvar på en rimlig nivå för hobbyaktivitet. Oavsett vad för ambition som ligger bakom uppstarten är en sak tydlig: Att vi har en ny näringskultur.

Bra lösningar i hemmet

En bostad i centrum är någonting som många drömmer om. Inredning och design är för många något av en hobby. Visst kan det finnas bra bostäder som känns lite för små eller stora men som man ändå väljer att flytta in i. Oavsett om man bor större eller mindre än man tidigare gjort, är det inte ovanligt att man vill hålla det så enkelt och luftigt som möjligt. Sladdar som ligger i drivor intill stereo och konsoler, är någonting som många irriteras över och som de flesta vill undvika. Som tur är, finns det en hel del smarta hem-innovationer som gör det möjligt att på ett enkelt sätt komma tillrätta med en hel del av de vardagsproblem som kan finnas i ett hem.

När det gäller sladdar och laddare för diverse vardagsföremål, kan man hitta såväl lister som dosor att gömma undan sladdarna i. Det är betydligt enklare att hålla rent när golvet inte täcks av sådana föremål och dessutom kan en uppsamlingsdosa för sladdar vara riktigt snyggt! I och med intresset för lösningar som gör ”compact living” möjligt runt om i världen, kan man hitta ett stort utbud fiffiga och relativt billiga lösningar.

Design

Vad man tycker är snyggt och inte, är någonting väldigt personligt. Dock kan man se en hel del trender som många väljer att följa. Kanske för att de ligger i tiden och kanske för att det finns ett stort utbud varor i vissa stilar. Hur man än väljer att resonera kan man hitta otroliga mängder artiklar som får bostaden att fungera bättre och som samtidigt får den att bli lite större och enklare att ta hand om! Via internetbutiker runt om i världen kan man hitta allt man kan tänka sig behöva för att hemmet skall bli som man vill.

Rosa oktober

Syftet med Rosa Oktober är att samla in pengar till den svenska cancerforskningen. Bröstcancer är den absolut vanligaste cancersjukdomen bland kvinnor och mer än 8000 kvinnor får bröstcancer, varje år, i Sverige. Men det är också en av de sjukdomar som det forskas mycket på och feminint.se vill hjälpa till att bidra så forskningen går framåt så att färre blir sjuka och fler överlever cancer.

 

Med sin innovativa, svenska design och stora passion för hantverket är Abecita en favorit för många inom underkläder. Abecita tillverkar även protes-bh. En protes-bh har fickor med plats för bröstprotes eller andra inlägg. Modellerna är mjuka och tillverkade i ett hållbart material med extra förstärkning som ger ett extra bra stöd. Det finns även bra funktions-bh:ar med hög skärning både fram och bak, samt med bredare axelband för bättre support och komfort.

Amerikansk rörmokare hotades

En amerikansk rörmokare, baserad i delstaten Texas, har hotats till döds sedan hans gamla bil med firmans logga på funnits med i en bild från kriget i Syrien. Nu skriver Dagens Nyheter att rörmokaren stämmer den bilhandlare han anlitat. Hur mycket han stämmer honom på? En miljon dollar.

Följderna för rörmokaren Mark Oberholtzer, har förvisso inte gått helt obemärkta förbi. Han har mottagit telefonhot i hundratals, blivit trakasserad, och till och med haft anställda som är rädda för att gå till jobbet.

Ända sedan bilden på hans firmabil, där en krigare avlossar ett vapen från bilens lastdel, har spridits har hans liv blivit lite mer dramatiskt än vad det var innan.

Det var i mitten av december 2014, som en student publicerade bilden på twitter. Bilden, som var tagen under ett stridsmoment i Syrienkriget, visade en pickup som uppenbart var ett hjälpmedel i krigsföringen.

Kombinationen med en artilleripjäs på pickupens bakdel och Marks rörmokarfirmas logga på bilens vänstra framdörr, var uppenbarligen något som inte gick obemärkt förbi. Till råga på allt stod även firmans telefonnummer tydligt under loggan.

Redan samma kväll som twitterinlägget publiceradesx, hade Mark redan fått över 1 000 samtal, varav de flesta var hotfulla eller arga. Det hände även att dödshot förekom. Flera av samtalen anklagade Mark för att stödja IS – detta trots att pickupen i själva verket användes för att strida mot den ökända terrorgruppen.

Det blev inte bättre av att firmabilen visades i tv-programmet The Colbert Report. Avsnittet blev det mest sedda i programmets historia. Mark kontaktades så småningom av FBI samt av ministeriet för inrikes säkerhet med uppmaningen att skydda sig.

Till följd av detta kände sig Mark tvungen att stänga rörmokarfirman i en vecka och fly undan staden.

Hur hände det här?

Hela incidenten bottnar i att rörmokaren ville uppgradera sin fordonspark. Han bytte därför till sig en nyare modell i utbyte mot sin gamla pickup hos en bilhandlare i hemstaten. Så fort överenskommelsen var gjord började rörmokaren att försöka osynliggöra firmaloggan genom att skrapa bort dekalerna. Han stoppades dock ganska snart av en anställd hos bilhandlaren, som menade att lacken kunde ta skada om han inte slutade genast.

Istället sa bilhandlaren att deras firma skulle se till att firmaloggan togs bort innan pickupen skulle hamna hos en ny ägare. Loggan som representerade rörmokaren togs dock alltid bort – resultaten vet ni redan.

Behöver du hjälp av en pålitlig rörmokare i Sverige kan du vända dig till http://rorjour.se/.