Okategoriserade

Sloggi lanserat hos feminint.se!

Äntligen har det fantastiska varumärket Sloggi dykt upp hos min favorit när det gäller underkläder online: feminint.se

Än så länge har de mest Sloggis klassiska basvaror, men redan där betyder det att det finns mängder med bra trosmodeller som både är bekväma och sitter riktigt snyggt! Att priset inte blir lika högt som med många andra trosor skadar inte riktigt det heller.

Sloggi är ett sådant där märke som många vet existerar, eftersom de är stora och väldigt kända – men många har inte riktigt koll på vad de faktiskt har att erbjuda. Sloggi bastrosor har alla hört talas om, det är helt vanliga trosor i några olika färger och modeller. Men Sloggi har jobbat ordentligt med sitt sortiment och även om ledorden fortfarande är komfort och kvalitet – så har de breddat ordentligt. Det finns flera olika braletter som är ett riktigt bra komplement till basgarderoben och det finns flera härliga färger att välja mellan.

Men min absoluta favorit från Sloggi som tyvärr inte har kommit upp i sortimentet ännu är S by Sloggis Zero Feel Signature body. Det är en perfekt kombination både av täckande och semitransparens samt bekvämlighet och utseende. Det känns helt klart som att den kommer att bli min julklapp till mig själv.

Vad tycker du om Sloggi och visste du att de har många fler saker än bara klassiska bastrosor? Vilken vara från Sloggi ser du mest fram emot?